" />
DESIGNPROPAGANDA LOGO
E-SHOP
DESIGNPROPAGANDA SHOP
DESIGNPROPAGANDA FACEBOOK
DESIGNPROPAGANDA KONTAKT
FACEBOOK
KONTAKT

Cookies na tomto webu


Pro správnou funkci stránek je někdy nezbytné umístit malé datové soubory, označované jako cookies, na vaše zařízení.


Co jsou cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují vaše preference a úkony, které jste na nich provedli (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu.


Na tomto webu využíváme cookies

Společnost Designpropaganda s.r.o., se sídlem Vinohradská 1253/34, Vinohrady, 120 00 Praha 2, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 123692, IČ: 27879194, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení těchto webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu / nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje ukládání cookies. Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie. Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na oficiálních webových stránkách svého prohlížeče (například Chrome, Firefox, Internet Explorer, Android, Opera, Edge, Safari).

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem


Google a Facebook.

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení Vašeho internetového prohlížeče.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Cookies a ochrana osobních údajů

Cookies jsou považovány za osobní údaj. Proto vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Typy cookies

Cookies pro základní funkce webu

Tyto soubory cookie jsou nutné pro základní funkce stránky. Mezi ně patří soubory cookie, které stránce umožňují si vás zapamatovat při procházení stránky v rámci jedné relace nebo, pokud o to požádáte, mezi relacemi. Umožňují používat nákupní košík a objednávkový systém, je-li na webu k dispozici a také pomáhají se zabezpečením a plněním předpisů.

Cookies pro zlepšení a zrychlení funkcí webu

Tyto soubory cookie nám pomáhají vylepšovat funkce stránek sledováním využití této webové stránky. V některých případech soubory cookie zrychlují zpracování vašeho požadavku a umožňují nám zapamatovat si vaše vybrané předvolby na stránce.

Sociální média a reklamy

Díky souborům cookie sociálních médií se můžete připojit ke svým sociálním sítím a prostřednictvím sociálních médií sdílet obsah z naší webové stránky. Reklamní soubory cookie (třetích stran) shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně. V některých případech tyto soubory cookie zpracovávají vaše osobní údaje.

Jaké cookies používáme?


Typ cookies Název Účel Doba platnosti

Cookies třetích stran Google Analytics Získání statistických informací 360 dnů

Cookies třetích stran Google Adwords Identifikace v rámci reklamní sít společnosti Google, 360 dnů

opětovné cílení reklamy (retargeting)

Cookies třetích stran Pixel Facebook Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, 180 dnů

opětovné cílení reklamy (retargeting)

Cookies třetích stran Seznam Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti 360 dnů

Seznam.cz, a.s., opětovné cílení reklamy (retargeting)



Jak odmítnout používání souborů cookie

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.

Informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookie můžete nalézt na oficiálních webových stránkách svého prohlížeče (například Chrome, Firefox, Internet Explorer, Android, Opera, Edge, Safari).Zpracovávání osobních údajů

Společnost Designpropaganda s.r.o., se sídlem Vinohradská 1253/34, Vinohrady, 120 00 Praha 2, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 123692, IČ: 27879194, zpracovává v případě vaší poptávky služeb, odeslání dotazu k produktu, vložení recenze k produktu, přihlášení odběru newsletteru či objednání produktů ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:


- jméno a příjmení

- emailovou adresu

- doručovací adresu

- telefonní číslo

- fakturační adresu

- IP adresu

- Cookies


Správce osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem Designpropaganda s.r.o., se sídlem Vinohradská 1253/34, Vinohrady, 120 00 Praha 2, zapsaná v OR u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou C 123692, IČ: 27879194. Osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i další zpracovatelé, například poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Důvody ke zpracování osobních údajů

Uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro bezproblémové používání webových stránek, možnost odeslání dotazu prostřednictvím webových stránek, pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce, případně k uskutečnění a dokončení objednávky v e-shopu, vložení recenze či hodnocení produktu, přihlášení odběru newsletteru nebo odeslání dotazu k produktu. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou Správcem zpracovávány po dobu 3 let od prvního zpracování těchto osobních údajů, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.


Cookies

Na tomto webu využíváme také cookies. Podrobné informace o využívání cookies na tomto webu naleznete na stránce http://www.designpropaganda.cz/cookies


Dle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden - jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.


Kontaktní informace a zpětvzetí souhlasu

Souhlas se zpracováním osobních údajů lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@designpropaganda.cz nebo dopisu na adresu sídla Správce (viz odstavec Správce osobních údajů v tomto článku).

Ochrana osobních údajů

USM NABYTKOVE SYSTEMY
KARTELL DESIGN NABYTEK
VITRA DESIGN NABYTEK
ARTEMIDE DESIGN NABYTEK
ClassiCon DESIGN NABYTEK
MAGIS DESIGN NABYTEK
KNOLL DESIGN NABYTEK
HAG DESIGN NABYTEK
ALESSI LOGO
FATBOY

© 2018 DESIGNPROPAGANDA S.R.O.